Miks me ei ole anaalseksist vaimustuses ja miks me peaksime olema. Hiljuti sattusin ma lugema ühte tõeliselt halba artiklit anaalseksi kohta. Autor oli täiesti maha teinud anaalseksi ja väitis, et ta ei tea ühtegi naist, kes on kunagi algatatud anaalseksi ise ning et seda ei saa kunagi teha ilma kõige olulisema libestita, milleks on – “vein”. Tundsin kuidas minu vererõhk tõuseb. Lihtsalt sellepärast, et see on olnud tema kogemus, ei tähenda see, et see on ka kõikide teiste kogemus. Minu arvates ei ole vaja tuua rohkem häbi ja tabu sellesse niigi valesti mõistetud teemasse. On vaja tuua rohkem valgust ja arusaamist.

© Robert Russell

Lisaks sellele, keegi, keda ma väga imetlen tema töös seksuaalsusega, kommenteeris, et mehed armastavad anaalseksi, sest see toimub positsioonis, kus mehel ja naisel puudub näost näkku ühendus. Ja inimesed, kes tahavad anaalseksi, kardavad sügavat emotsionaalset sidet. Kas tõesti? Iga kord, kui olen olnud anaalses vahekorras, on see olnud positsioon, kus ma ei ole ainult näost näkku, aga ka südamest südamesse enda partneriga. Ja see on mulle andnud sügavaima ühenduse sellel hetkel.

Ma olen õpetanud tantristliku seksuaalsust viimased 4 aastat ja õppinud seda 7 aastat. Anaalseksi teema on see, millest ma sageli räägin enda koolitustel ja loodetavasti on see aidanud inimestel näha seda täiesti teise nurga alt. Olen nõus, et enamik mehi tahaks anaalseksi, kuid vaid umbes 1 naine 5st on tegelikult avatud sellele. Selle ümber on liiga palju valet infot, häbi ja teadmatust.

Pean tunnistama, et ma olen armastanud anaalseksi aastaid. Ma arvan, et olen algatanud seda sama palju kordi kui minu partnerid. Ma ei ole joonud alkoholi juba väga kaua ja ma ei mäleta, et oleksin kunagi vajanud veini anaalseksiks. Mida ma alati olen vajanud, on hea ja õrn armastaja ning südame avamine.

Anaalseks on üks kõige sügavam ja hämmastavam kogemus, mida kaks inimest võivad kogeda armatsemise ajal. Selleks, et kogeda head anaalseksi peab olema kaks inimest, kes saavad aru seksuaalsuse sügavamast tähendusest, kaks inimest, kes tulevad jagama ja andma. Meie anus avaneb, kui meie süda avaneb. See ei tähenda, et sul peab olema olnud pikk suhe selle partneriga. See tähendab, et sa pead olema õiges energias ja peab olema usaldus. See võib olla lihtsalt ühekordne kogemus, kuid kui mõlemad inimesed saavad minna oma südamesse sel ajal, võib see pakkuda kõige sügavamat naudingut.

Ma jagan mehi kahte kategooriasse. On mehed, kes tahavad ainult võtta. Seks on nende jaoks ainult enese rahuldamine. Nende seksuaalsus on vaid madalama energiaga iha. Nende ejakulatsioon on vahekorras kõige olulisem ja toimub võidujooks orgasmini. Ma ei usalda selliseid mehi elus ja mitte kunagi ei usalda ma neid voodis. Mu keha ei avane mitte kunagi neile, et lasta neid enda sügavustesse. Seks nende meestega jääb alati pinnapealseks ja lühikeseks. Seda tüüpi mehi ma isiklikult väldin.


Teist tüüpi mehi ma jumaldan. Need mehed mõistavad, et armatsemine on andmine ja jagamine. Seks nendega on pikk ja sügav ning see ei ole ejakulatsiooni pärast, tegelikult nad ei pruugigi üldse ejakuleerida, isiklikult eelistan ma mitte ejakuleerimist.. See võimaldab armatseda tunde, väikeste pausidega. Need mehed on südame energias. Nendega saab naine avaneda täielikult ja iga osa meie kehast laseb nad sisse. Mu süda, minu Yoni, minu anus. Ma saan sügavaimaid orgasme, kõige võimsamaid naiste ejakulatsioone ja anaalseks on taevalik.

Igaüks, kes on kunagi kogenud sellist anaalseksi, teab, et elus on ainult mõned asjad, mis on paremad. Ja me ei vaja veini ega midagi muud selleks, et tuimestada enda meeli. Anust nimetatakse “Algupärane tagauks Jumalani”. Sest kui me läheme nendesse orgasmidesse ja jääme sellisesse olekusse pikemaks ajaks, on see kohtumine Jumalaga ehk täielik õndsus. Sa oled sellises sügavas naudingu seisundis, kus unustad oma nime, kes sa oled ja kus sa oled.

Meie kehas on energia, mida nimetatakse kundalini energiaks. Kundalini energia tõusmine meie kehas toob kaasa vaimse ärkamise ehk muutunud teadvuse seisundi. See energia peitub meie esimeses energiakeskuses – juurtšakras, mis on selgroo alaosas. Kui lingam siseneb meie kehasse, tabab see kohta, kus kundalini asub. See on põhjus, miks me oleme võimelised saama nii võimsaid orgasme, sest kundalini energia on äratatud. See energia viib kogu meie olemuse vapustavate, kauakestvate ja võimsate orgasmideni.

Neil naistel kes teavad, millest ma räägin on vedanud ja need, kes seda ei tea, siis palun proovige. Et anus avaneks, võib minna aega aga kui see juhtub siis….. ..Mmmmmmm!

Om Shanti,

Jaya Shivani
www.tripurasundari.info

JAGA
Eelmine artikkel11 viisi kuidas õnnelikud paarid argumenteerivad
Järgmine artikkelSelle kahe koostisosa kasutamine aitab sul kaotada kehalt rasva
Jaya Shivani
"Ole ise see muutus maailmas, mida Sa tahad näha" - Mahatma Ghandi Seksuaalsus on see, millest saab kõik alguse, seksuaalenergiaga luuakse elu. Seksuaalenergia on Universumi kõige võimsam energia, see on loomise energia. Sellepärast olengi oma tööks valinud Tantrateraapia. Jaya on koolitaja, blogija ja tantraterapeut.

KOMMENTEERI